Sunday, October 16, 2011

I'm in love

17 Oktober 2011. Tinggal 11 hari lagi daripada tarikh untuk melangsungkan perkahwinan dengan cik adik manis saya. Preparation pun dah banyak yang setel. Alhamdulillah. Terima kasih kepada bonda tercinta kerana banyak bertungkus-lumus menyetelkan apa yang patut.

2, 3 hari ni asyik berpeluh peluh je sebab makan bom. Pergh..baru makan sebiji, dia punya effect macam berlari satu padang Stadium Merdeka. Tapi best sangat la sebab buang apa yang patut dari body ni. Terbakor lemak-lemak den. Bayangkan kat dalam SOGO pun boleh berpeluh macam baru lepas main bola. Tapi nak makan bom ni kene banyak minum air, kalau tak nanti rasa pening/ sakit kepala sikit. Berat badan menunjukkan sedikit penurunan. Bulan puasa lepas 63kg. Lepas Raya terus naik lebih 65kg. Sekarang dah normal balik 62 kg. Bila la nak slim ni!!! :P

Pergh..rileks je. Nak kahwin pun rileks je. Macam takde perasaan. ;) Wat cool2 je suda la kn. Hehe..
Yang pasti bile cik bini ada kat sini nanti, lagi banyak benda leh buat. Yahoo!








3 comments:

  1. hey! u makan ape bg kurus ni??? nak gakkk!

    ReplyDelete
  2. ces.. siot jer..ko lagik kurus dr aku... T___T
    n again... suka invitation ko... smart wohhhhh

    ReplyDelete
  3. Aida : i makan bomb! hehe.. next post nanti i'll show u how
    Fani : i'm inspired by japanese graphic designer. :P mereka suka element of simplicity.

    ReplyDelete